Din servicepartner!

Facit skrivmaskin

Företaget bildades 1957 och utförde då mest service av skrivmaskiner.

Vi utför nu service på laser- och bläckstråleskrivare men även matriss- och multifunktionsskrivare, scanner och kopiatorer samt fax. Vi servar även storformatskrivare och etikettskrivare. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda proffesionell och snabb service samt även erbjuda nya maskiner som passar just dig som privatperson eller ditt företag.

Några av våra största kunder är Sahlgrenska Universitetsjukhus, Göteborgs Kommun, Primärvården och Chalmers Tekniska Högskola. Självklart utför vi även kontorsmaskinservice till både stora och små företag samt privatpersoner.

Vi kan också erbjuda ett mycket brett utbud av tillbehör till kontorsmaskiner .  På vårt utlämningsställe Mürbecks Cyckel kan du hämta dina förbeställda produkter eller så skickar vi dem till ditt företag.

Vi har märkt en ökad efterfrågan på service av skrivmaskiner , så kontakta oss gärna  så skall vi se om vi kan hjälpa till.  

Inlämningsställe för service och tillbehör

Antenngatan 10, Västra Frölunda

Eftersom vår verkstad finns i Vallda ( Kungsbacka ) så har vi samarbete med en välkänd cykelaffär som heter Mürbecks Cykel & Hockey som ligger på Radiotorget i Västra Frölunda.

Där går det bra att lämna in och hämta maskiner för service och även hämta tillbehör till skrivare.

Adressen är :    Mürbecks Cykel & Hockey

                          Antenngatan 10

                          421 33 Västra Frölunda

Öppettider är : 

                           Måndag - Fredag       09.30 - 18.00

                                           Lördag       09.30 - 14.00

                                           Söndag       STÄNGT