Din servicepartner!

Facit skrivmaskin

Företaget bildades 1957 och utförde då mest service av skrivmaskiner.

Vi utför nu service på laser- och bläckskrivare men även matriss- och multifunktionsskrivare, scanner och kopiator samt fax. Vi kan även serva vissa plottermaskiner och etikettskrivare. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda proffesionell och snabb service samt även erbjuda nya maskiner som passar just dig som privatperson eller ditt företag.

Några av våra största kunder är Sahlgrenska Universitetsjukhus, Göteborgs Kommun, Primärvården och Chalmers Tekniska Högskola. Självklart utför vi även kontorsmaskinservice till både stora och små företag samt privatpersoner.

Vi kan också erbjuda ett mycket brett utbud av tillbehör till kontorsmaskiner och datorer. Dessutom det mesta inom övriga kontorsprodukter. I vår butik kan du hämta dina förbeställda produkter eller så skickar vi dem till ditt företag.

Vår verkstad och butik finns sedan juni 2014 på Antenngatan 10. Vi är ofta ute på kundbesök hos olika företag under dagen därför är butiken endast öppen en kort tid vid lunch-tid 12.00--13.30 Men vi kan också hålla öppet efter överenskommelse.

Här finns vi!

Anntenngatan 10, Västra Frölunda

Vår verkstad och butik finner du på Radiotorget, Antenngatan 10 i Västra Frölunda.

Våra öppettider:

Mån-fre 12:00 - 13:30

eller efter överenskommelse.

lörd-sönd.stängt.